عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: ما چرا کراوات پول اعتباری را گردن اقتصاد کشور اسلامیمان بيندازیم که آمریکا 30 سال بتواند اقتصاد ما را دچار خفگی کند.
آیت الله حائری شیرازی در گفتوگو با رجانيوز تصريح كرد: امروزه وضعيت دنیا به گونهاي شده تا دشمن تلاشهای بسیاری برای ایجاد مشکلات اقتصادی در کشور ما انجام دهد و حالا می خواهند نتیجه بگیرند.
وي با بيان اينكه مشكل 30 ساله ما اين است كه میخواهند پول ما را در مقابل دلار ضعیف کنند، افزود: علمای تشیع بارها گفتهاند که بیايید پول را اسلامی کنید و سکه را پشتوانه اسکناس قرار دهید و از حالت اعتباری خارج کنید، پشتوانه این پول اگر دلار باشد، مثل این است که گردن اقتصادمان کراوات بگذاریم.
اين استاد حوزه علمیه قم در ادامه توضيح داد: کراوات دو سر دارد، یک سر آن این لوزی است که برای قشنگی جلو میاندازند و سر دیگر جایی است که آن را محکم می کنند؛ ما چرا کراوات پول اعتباری را گردن اقتصادمان کشور اسلامی بيندازیم که بند زیری آن را آمریکا بکشد و بعد اقتصاد ما دچار خفگی شود.
استاد اخلاق هیئت دولت با يادآوري گفتوگوي خود با رييس كل بانك مركزي اظهار داشت: به آقای بهمنی گفتیم كه بابا یک عمر از غیر خدا ترسیدی بیا یک شب از خدا بترس و این کراوات را از سر اقتصاد بردار و نظام برگردد و پول کالایی درست کنیم.
وي در ادامه ابراز اميدواري كرد كه تلاطم اقتصادی که در بازار ارز شکل گرفته فروكش كرده و کراواتی که 30 سال بر سر اقتصاد ایران زده شده است، برداشته شود و بعد سکه پشتوانه اسکانس شود و مردم 10 سال هم که بگذرد بتوانند وام بی بهره به یکدیگر بدهند.
عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه اگر بهره از بازار کنار رود پول تنزل پیدا نمیکند، خاطر نشان كرد: وقتی دولت بهره نداد دیگر بهره نمیخواهد بگیرد و در نتیجه قرض الحسنه با بهره صفر به مردم داده میشود و مردم این درصدهای بسیاری که بانکها میدهند دیگر نمیپردازند و مولد احیا میشوند و ما می توانیم با تولیدات دیگران رقابت کنیم و گشایش بزرگی برای ما حاصل شود.
عشق به رهبری و ولایت جاذبهای نظیر جاذبه کره زمین دارد
وي با بيان اينكه برخی به اين فکرند که در برابر مشکلات اقتصادی و سایر مشکلات چه کاری انجام دهند که به مردم صدمه نزند، افزود: آنها خیال میکنند که مردم ظرفهای آبی هستند که اگر تند راه رفتند این آبها تکان میخورند و میریزند، در حالی که این افراد اشتباه میکنند، زیرا ظرفهاي وجودی مردم دارای مایع مغناطیسی و آهنی است و ظرفی که در آن قرار دارند، آهن ربا است و اگر تکان بخورند ذرهای از مایع وجودی آنها کاسته نمی شود، زیرا ارتباط آن ها با یکدیگر مغناطیسی است.
اين استاد حوزه علميه قم اظهار داشت: برخی به جهت این که نمیدانند که فرصت آهنربایی ولایت به چه معنا است، میگویند در مسائل کشور تند حرکت نکنید، این عشق به رهبری و ولایت جاذبهای نظیر جاذبه کره زمین دارد که به واسطه آن آب اقیانوسها هرگز نمیریزید.
آهنربای ولایتپذیری مردم، هتاکان نظام را جذب نمیکند
آيت الله حائري شيرازي با بيان اينكه اگر آهنی را به آهن ربا بزنیم و بعد آن را بر روی برادهها و خردههای آهن قرار دهیم، همه این برادهها به بالا کشیده میشود، تصريح كرد: به عنوان مثال هنگامی که رهبری شهر مشهد وارد میشوند، اتفاقی نظیر همان آهنی که به آهنربا متصل است، میافتد که داخل پارههای آهن قرار میگیرد و یک دفعه همه به سمت آن کشیده میشوند.
وي ادامه داد: تأثیر ولایتپذیری این است، آهنی که به آهن ربا وصل است اگر به برادهها نزدیک شود، همه اینها همراهش بلند میشوند و همه حالت آهنربایی پیدا میکنند و آنهایی که بیشکل بودند هم طیف پیدا کرده، متشکل شده و شاکله پیدا میکنند.
عضو مجلس خبرگان رهبري گفت: به عنوان مثال آقای موسوی در انتخابات 88، 13 میلیون رأی آورد و بعد در فراخوانهای بعدی که داشت هیچکس برای حمایت از او نیامد؛ آن آمدن چطور شد و این نیامدن چطور؟ آن آمدن به خاطر این بود که میگفتند این آهن ـ موسوی ـ به آهنربا ـ رهبری ـ وصل است و مردم براساس این 13 میلیون و خردهای رأی دادند و گفتند که موسوی پنج سال نخست وزیر امام بوده و الآن هم که رهبری هستند، قوم خویش و هم محلی ایشان است و سید است و به این دلیل رأی دادند، یعنی خاصیت آهن ربایی، بعد که رهبری فرمودند انتخابات ابطال نشود و موسوی میگفت ابطال شود او از رهبری جدا شد و مردم دیدند که این آهن دیگر به آهنربا وصل نیست؛ وقتی آهن را از آهنربا جدا کنیم تمام این برادهها که به او وصل بود جدا میشود.
مسؤولانی که از تخریب وجاهتشان ناراحت بودند
آيت الله حائري در پايان به بيان خاطرهاي پرداخت و تصريح كرد: روزی یکی از مسؤولان دولتی نزد من آمد و اطلاعیهای را به من داد که نمایندههای اصلاحاتیها علیه او و احمدینژاد بد نوشتهاند و آبروی او را برده بودند و او خیلی ناراحت بود، به او گفتم "اگر دشمن تو بچهی کوچکی داشته باشد تا برای ضربه زدن به تو آن را زیر پایش قرار دهد، آیا تو فکر مشتی هستی که به تو برخورد میکند، یا فکر آن بچهای که در حال خفه شدن است؟" گفت "به فکر بچه هستم"؛ گفتم "بچه شش ماهه انسان مهمتر است یا دین انسان؟"گفت "دینش" گفتم "تو باید فکر دینش باشی که بچهاش را گذاشته زیرپایش تا به تو ضربه بزند یا فکر خودت که آبرویت در دنیا برود؟".